Restaurant

Verdieping 1

Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich de eerste verdieping en is 5 dagen per week geopend. Het is een heuse belevingslocatie voor streekproducten.

Goed om te weten
  • Het is restaurant is open van woensdag tot en met zondag van 11.30 tot 21.00 uur.
  • Wil je dineren dan is 18.00 uur de laatste mogelijkheid om te komen.
  • Als je zeker wilt zijn van een plekje dan is reserveren een must; reserveren kan alleen via een online boeking.
  • De toegang naar het restaurant is gratis.
  • We werken alleen met producten die afkomstig zijn van producenten en boeren ‘op kijkafstand’ vanuit De Reusch. Bovendien streven we naar “zero waste”. Dineren in De Reusch is daarom altijd een verrassing. Wanneer je komt eten, krijg je uitleg over onze Euregionale streekproducenten, hun producten en de opties van die dag. Met dit concept bieden we niet de laagste prijzen, maar samen steunen we zo het lokale voedselsysteem met eerlijke prijzen. Dat is ecologie en economie harmoniseren!
  • Het restaurant is voor groepen op aanvraag exclusief af te huren.
  • Op maandagen en dinsdagen is De Reusch in zijn geheel af te huren. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Streekproducten op je bord

Eten en drinken van zover je kunt kijken. Dát is waar we voor staan.
We werken nauw samen met streekproducenten binnen onze zichtgrens van 60 km. Met de beschikbare seizoens-ingrediënten uit eigen streek bereiden onze gepassioneerde koks de lekkerste gerechten.

Ons menu

De toegang naar het restaurant op verdieping 1 is gratis. Reserveer van tevoren wel een tafel. Zowel voor de lunch als diner. Ons menu vind je hier. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van de streekproducten die we dagelijks geleverd krijgen. Zo kan het dus voorkomen dat we gedurende de dag ook nog wijzigingen moeten aanbrengen in het menu. Dat is een fikse uitdaging voor onze koks die ze met liefde iedere dag opnieuw aangaan!

NB: Een bezoek aan onze rooftopbar kun je niet reserveren. Je kunt wel alvast hier de kaart van de rooftopbar bekijken. (Onze rooftopbar ligt op verdieping 7, het uitzichtpunt. Om hier te komen, betaal je € 3,00 voor het behoud van de toren. Voordeel: we hebben wel een lift!)

Eten en drinken van zover je kunt kijken

Activiteiten en arrangementen

Onderstaande activiteiten en arrangementen hebben betrekking  op deze verdieping.

Diner Special

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je onze Diner Special boeken. Beleef waar De Reusch voor staat; Met een ontvangst op de rooftop incl. amuse en mousserende wijn, de belevingsfilm in het 4D-smaaktheater en een 4-gangen verrassingsmenu in het restaurant op verdieping 1.
Nu boeken

Rondleiding

Een rondleiding van circa 1,5 uur met ontvangst in het Smaaktheater incl. presentatie over De Reusch, quiz, proeverij bier, wijn of FRISCH en een bezoek aan het Euregionaal Uitzichtpunt met panoramaterras.
Nu boeken

Tafel reserveren

Reserveer je tafel voor "eten en drinken van zover je kunt kijken". Je betaalt € 5 als aanbetaling die in mindering gebracht worden op je rekening.
Nu boeken