Restaurant

Verdieping 1

Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich de eerste verdieping en is 7 dagen per week geopend. Het is een heuse belevingslocatie voor streekproducten.

Goed om te weten
  • Het is restaurant is open van maandag tot en met zondag van 11.30 tot 20.00 uur.
  • Wil je dineren dan is 18.00 uur de laatste mogelijkheid om te komen.
  • Als je zeker wilt zijn van een plekje dan is reserveren een must; reserveren kan alleen via een online boeking.
  • De toegang naar het restaurant is gratis.
  • We werken alleen met producten die afkomstig zijn van producenten en boeren ‘op kijkafstand’ vanuit De Reusch. Bovendien streven we naar “zero waste”. Daarom hebben we geen menukaart. Wanneer je komt eten, krijg je uitleg over onze Euregionale streekproducenten, hun producten en de opties van die dag. Met dit concept bieden we niet de laagste prijzen, maar samen steunen we zo het lokale voedselsysteem met eerlijke prijzen. Dat is ecologie en economie harmoniseren!
  • Het restaurant is niet exclusief af te huren.

Fikse uitdaging

Als je deze QR code scant (de camera van je telefoon erop richten, dan verschijnt automatisch een link), dan zie je wat we vandaag te bieden hebben.

Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van de streekproducten die we dagelijks geleverd krijgen. Zo kan het dus voorkomen dat we gedurende de dag ook nog wijzigingen moeten aanbrengen in het menu. We werken daarom niet met een vaste menukaart.

Dat is een fikse uitdaging voor onze koks die ze met liefde iedere dag opnieuw aangaan!

Eten en drinken van zover je kunt kijken

Activiteiten en arrangementen

Onderstaande activiteiten en arrangementen hebben betrekking  op deze verdieping.

Tafel reserveren

Reserveer je tafel voor "eten en drinken van zover je kunt kijken". Je betaalt € 5 als aanbetaling die in mindering gebracht worden op je rekening.
Nu boeken

Rondleiding

Een rondleiding van circa 1,5 uur met ontvangst in het Smaaktheater incl. presentatie over De Reusch, quiz, proeverij bier, wijn of FRISCH en een bezoek aan het Euregionaal Uitzichtpunt met panorama-terras voor € 18,50.
Nu boeken

Torenlunch

De torenlunch, geserveerd in ons restaurant op verdieping 1, bestaat uit een dagverse soep en een rijkelijk belegd bierbroodje van Talentino voor € 16,50. Beide gerechten worden tegelijkertijd uitgeserveerd. Eventuele dieetwensen of allergieën kun je bij de boeking doorgeven onder het kopje “opmerkingen”.
Nu boeken

Torendiner

Een drie-gangen diner: vlees, vis of vegetarisch voor € 38,50
Nu boeken
Menu