Euregionaal uitzichtpunt

Verdieping 7 / rooftop

Genieten tot aan de horizon met een lekkere borrel of een zelf gebrouwen FRISCH-drankje? Dat kan vanaf de bovenste verdieping. Op het euregionale uitzichtpunt met panoramaterras serveren we koude Limburgse tapas, Heuvelland gebak, diversen wijnen, bieren, sappen en Frisch-dranken.

Goed om te weten
  • De rooftopbar is open van maandag tot en met zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.
  • We hebben zitplaatsen binnen en buiten op het panoramaterras.
  • Reserveren is niet nodig.
  • Je kunt de toren of rooftopbar altijd bezoeken (mits de maximum capaciteit het toelaat); Je betaalt dan een dagticket van 3 euro, voor het behoud van de toren, een Rijksmonument.
  • De rooftopbar is niet exclusief af te huren.

Met vacantie naar schimmert

“Wat is het toch fyn, als je daar logeren mag, fyn genieten van die mooie hoge watertoren, waar de muziek van de radio zo fyn van boven naar beneden klinkt. Als ik dan boven ben, moe van het trappenlopen, dan kom je bij de juffrouw die boven aan het buffet zit, daar moet je een kaartje gaan halen, voor kinderen kost dat 10 cent, voor groten 20 cent. Eerst heb je dan ’n café waar de oudere mensen hun bier drinken, dan is buitenom het café een galerij, waar je heel de omtrek kunt bezichtigen. Als je dan de verrekyker neemt, kun je de kolenmynen „emma” en „maurits” zien liggen. Verder nog enkele bergen in duitsland, ’t prachtigste vergezicht van de hele omtrek, de bloeiende fruitbomen, de kerk, de huizen, ’t is alles by elkaar echt mooi.”

– Toos, 12 jaar (1941)

Eten en drinken van zover je kunt kijken

Activiteiten en arrangementen

Onderstaande activiteiten en arrangementen hebben betrekking  op deze verdieping.

Jaarkaart (kadotip)

De Reusch is een rijksmonument. Ten behoeve van de instandhouding van dit bijzondere gebouw vragen we € 3 voor toegang tot het Euregionale Uitzichtpunt. Ter introductie kun je nu een jaarkaart kopen voor slechts € 7,50.
Nu boeken

Sprankelend ontbijt

Sprankelend Euregionaal ontbijt op het Euregionaal uitzichtpunt iedere zondagochtend om 8 uur voor € 27,50
Nu boeken

Rondleiding

Een rondleiding van circa 1,5 uur met ontvangst in het Smaaktheater incl. presentatie over De Reusch, quiz, proeverij bier, wijn of FRISCH en een bezoek aan het Euregionaal Uitzichtpunt met panorama-terras voor € 18,50.
Nu boeken

Euregionaal skydinner

Iedere zaterdagavond om 19.30 uur: Euregionaal skydinner, een avondvullend programma waarin je wordt meegenomen in de filosofie van De Reusch met een dynamische 4D-presentatie in het smaaktheater en een 4-gangen diner op de bovenste verdieping voor 95 euro.
Nu boeken
Menu