Euregionaal uitzichtpunt

Verdieping 7 / rooftop

Genieten tot aan de horizon met een lekkere borrel of een zelf gebrouwen FRISCH-drankje? Dat kan vanaf de bovenste verdieping. Op het euregionale uitzichtpunt met panoramaterras serveren we borrelplanken, appetizers, Heuvelland gebak, diversen wijnen, bieren, sappen en Frisch-dranken.

Goed om te weten
  • De rooftopbar is open van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.
  • We hebben zitplaatsen binnen en buiten op het panoramaterras.
  • Reserveren is niet nodig.
  • Je kunt de toren of rooftopbar altijd bezoeken (mits de maximum capaciteit het toelaat); Je betaalt dan een dagticket van 3 euro, voor het behoud van de toren, een Rijksmonument.
  • De rooftopbar is niet exclusief af te huren.

Met vacantie naar schimmert

“Wat is het toch fyn, als je daar logeren mag, fyn genieten van die mooie hoge watertoren, waar de muziek van de radio zo fyn van boven naar beneden klinkt. Als ik dan boven ben, moe van het trappenlopen, dan kom je bij de juffrouw die boven aan het buffet zit, daar moet je een kaartje gaan halen, voor kinderen kost dat 10 cent, voor groten 20 cent. Eerst heb je dan ’n café waar de oudere mensen hun bier drinken, dan is buitenom het café een galerij, waar je heel de omtrek kunt bezichtigen. Als je dan de verrekyker neemt, kun je de kolenmynen „emma” en „maurits” zien liggen. Verder nog enkele bergen in duitsland, ’t prachtigste vergezicht van de hele omtrek, de bloeiende fruitbomen, de kerk, de huizen, ’t is alles by elkaar echt mooi.”

– Toos, 12 jaar (1941)

Eten en drinken van zover je kunt kijken

Activiteiten en arrangementen

Onderstaande activiteiten en arrangementen hebben betrekking  op deze verdieping.

Diner Special

Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je onze Diner Special boeken. Beleef waar De Reusch voor staat; Met een ontvangst op de rooftop incl. amuse en mousserende wijn, de belevingsfilm in het 4D-smaaktheater en een 4-gangen verrassingsmenu in het restaurant op verdieping 1.
Nu boeken

Rondleiding

Een rondleiding van circa 1,5 uur met ontvangst in het Smaaktheater incl. presentatie over De Reusch, quiz, proeverij bier, wijn of FRISCH en een bezoek aan het Euregionaal Uitzichtpunt met panoramaterras.
Nu boeken

Jaarkaart (kadotip)

De Reusch is een rijksmonument. Ten behoeve van de instandhouding van dit bijzondere gebouw vragen we € 3 voor toegang tot het Euregionale Uitzichtpunt. Ter introductie kun je nu een jaarkaart kopen voor slechts € 7,50 in de streekproductenwinkel.
Nu boeken