Bierbrouwerij

Crowdfunders

De brouwerij is tot stand gekomen met de geweldige steun van 78 crowdfunders via CrowdAboutNow.

Meer informatie vind je op de eigen social media kanalen van Beerbroewerie De Reusch:
Instagram
Facebook
YouTube

Eigen brouwsels

Gebrouwen op 178 NAP in deze smaken. Klik op de button om het product in onze webshop te bekijken en te bestellen.

Vleddig Blond

Wat gebeurt er als je water, gerstemout, tritordeum, hop, gist en de Zuid-Limburgse band Vleddig met elkaar mixt en brouwt? Juist ja: Vleddig Blond! ​ Met trots presenteert Beerbroewerie De Reusch dit nieuwe blonde bier. Het is een bovengistend bier met 6,5% alcohol, licht bitter (EBU 28) en amberkleurig (EBC 12). Dit bier heeft karakter en pit, heeft diepgang en is een tikkeltje eigenwijs maar is bovenal heerlijk verfrissend. Er is 432 liter gebrouwen en gebotteld, dus kom maar snel proeven! ​OP=OP!

Kriekjes Beer

Dit licht zure fruitbier is gemaakt van morellen, ook wel krieken genoemd. Deze zorgen voor een licht prikkelende smaak. In combinatie met de Zuid-Limburgse honing is dit de ideale frisse traktatie in het zonnetje (5%)!

Hoog blond

Dit sprankelend blonde bier van hoge gisting is gebrouwen op 178 NAP en heeft naast een licht zoetje ook fruitige en hoppige tonen met een verfrissende afdronk (5,3%).

Bie Beer

Bie winterhoning beer is een speciaalbier van Limburgse brouwgerst en zuivere Limburgse bloemenhoning i.s.m. B-Kind Honey Products. Bie Beer is niet zoet, maar een karaktervol en droog bier (7 procent).

Al eens je eigen bier gebrouwen? In de hoogstgelegen energieneutrale brouwerij van Nederland kan het!

Activiteiten en arrangementen

Onderstaande activiteiten en arrangementen hebben betrekking  op deze verdieping.

Rondleiding

Een rondleiding van circa 1,5 uur met ontvangst in het Smaaktheater incl. presentatie over De Reusch, quiz, proeverij bier, wijn of FRISCH en een bezoek aan het Euregionaal Uitzichtpunt met panorama-terras voor € 18,50.
Nu boeken

Arrangement ‘Brouw je eigen bier’

Ben jij een echte bierliefhebber? Ga als “brouwmeester” aan de slag en brouw je eigen bier in de hoogstgelegen energie neutrale brouwerij van Nederland.
Nu boeken
Menu