Verdiepingen

Kijk rond in De Reusch

Euregionaal uitzichtpunt

Genieten tot aan de horizon met een lekkere borrel of een zelf gebrouwen Frisch-drankje? Dat kan vanaf de bovenste verdieping waar we ook kleine hapjes gaan serveren.

4D Smaaktheater

Een uniek 4D smaaktheater waar niet alleen je smaakpapillen worden betoverd. Hier worden presentaties gegeven met de coolste technieken.

Brouwerij

Een eigen brouwerij. Dat was een langgekoesterde droom van onze horeca-ondernemer van het eerste uur André Köppen. En niet zomaar een brouwerij…

Microproducties

Een heuse marktplaats waar onze torenpartners microproducties gaan draaien en waar je live kan gaan meekijken hoe verschillende producten gemaakt worden.

Proeflokaal

Een speciaal proeflokaal waar we inspirerende workshops organiseren en waar groepen de ultieme beleving van De Reusch kunnen ervaren.

Restaurant

Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich de eerste verdieping en zal na de grote opening 7 dagen per week geopend zijn.

Shop

Heb je iets geproefd wat je absoluut mee naar huis wil nemen? In onze shop kun je allerlei lokale producten en pakketten kopen. Neem ook een kijkje in onze online shop!

Menu