Verdiepingen

Euregionaal uitzichtpunt

Genieten tot aan de horizon met een lekkere wijn, een zelf gebrouwen bier of Frisch-drankje? Dat kan op de bovenste verdieping, zowel binnen als buiten op het panoramaterras. Op deze 7e verdieping (rooftop) vind je het Euregionale uitzichtpunt met Limburgse tapasbar. Hier serveren we koude Limburgse tapas, Heuvelland gebak, diversen wijnen, bieren, sappen en onze eigen Frisch-dranken.

Tot wel 60 km ver kun je kijken. Binnen die cirkel, met de watertoren als middelpunt, vind je al onze leveranciers en producenten. Eten en drinken van zover je kunt kijken dus!

4D Smaaktheater

Een uniek 4D smaaktheater waar niet alleen je smaakpapillen worden betoverd. Hier worden presentaties gegeven met de coolste technieken.

Het Smaaktheater is gerealiseerd en ingericht in het voormalige watervat van de watertoren. Een auditorium met 90 zitplaatsen waarin we je meenemen in een beleving over het verleden en heden van het Limburgse streekproduct. Dit beleef je in 4 dimensies met gebruikmaking van beeld, geluid, smaak en reuk.
Het Smaaktheater zet zo streekproducten alsook regionale producenten op de kaart.

Je kunt het Smaaktheater bezoeken tijdens een rondleiding. Ook is het theater te huur voor bedrijfspresentaties en is het de locatie van de Masterclass van HelloPaul.

Brouwerij

Een eigen brouwerij. Dat was een langgekoesterde droom van onze horeca-ondernemers van het eerste uur André en Anne-Marie Köppen. En niet zomaar een brouwerij… Hier wordt bier gebrouwen op maar liefst 178 NAP, de hoogstgelegen energieneutrale brouwerij van Nederland!

Streekproductenplein

Een heuse marktplaats waar onze torenpartners microproducties draaien en waar je live kunt meekijken hoe verschillende producten gemaakt worden.

Proeflokaal

Een speciaal proeflokaal waar we inspirerende workshops organiseren en waar groepen de ultieme beleving van De Reusch kunnen ervaren.

Restaurant

Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich op de eerste verdieping en is 6 dagen per week geopend.

Shop

Heb je iets geproefd wat je absoluut mee naar huis wil nemen? In onze shop kun je allerlei lokale producten en pakketten kopen. Neem ook een kijkje in onze online shop!