Partners

Onze gezamenlijke ambitie

Wat is onze ambitie en drijfveer? Dat is eigenlijk teveel om in een zin te vertellen. Heel in het kort komt het neer op: ondersteuning lokale makers; stimuleren korte voedselketen; versterken van de regio; duurzaam ondernemen; puur, vers en seizoensgebonden producten aanbieden; bewustwording voor kinderen van gezonde voeding; en… gezond en prettig samen zakendoen.

Partner worden?

Wij brengen jouw (verse) seizoensproducten direct naar onze bezoekers en online klanten; groenten, fruit, vlees, vis en zuivel, sauzen, brood en meer.

Samen ondernemen

De basis van wat wij doen komt voort uit onze authentieke eerlijkheid. Wij hebben ondernemen in ons bloed. Vanuit die bevlogenheid willen we echt het verschil maken. We zien kansen en pakken die. Die gedrevenheid zie je terug in wat wij bieden. De eerlijke kwaliteit van onze producten en de gastvrije manier waarop wij service bieden. Voor ons verdient iedereen het beste. Wij brengen mensen samen. Jong en oud. Vanuit onze ambitie inspireren we mensen om duurzaam en gezond te leven door samen de veranderingen die nodig zijn concreet op te pakken. Wij zijn De Reusch. Gedreven door onze waarden eerlijkheid, aanpakken, kwaliteit en verbinden.

Zullen we eens praten?

Onze partners

De Reusch heeft partners in allerlei soorten en maten. Dankzij onze partners zijn we een heus belevings- en educatiecentrum voor Euregionale streekproducten. Reusch-achtige dank aan onze:

• partners die leveren ten behoeve van onze webshop;
• partners die leveren aan onze horeca;
• partners oftewel crowdfunders die de inrichting van onze Beerbroewerie mogelijk gemaakt hebben;
• partners die invulling geven aan het Streekproductenplein.

Mede mogelijk gemaakt door:

Hoe groot wil je worden?

Ben jij een producent van streekproducten, werkzaam binnen een straal van 60 kilometer van De Reusch en denk je dat jouw producten in onze (web)winkel of horeca horen? Vul hieronder je gegevens in, dan komen we langs en gaan we eens praten! Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid. De velden met een * gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Wat is de uitkomst van 5 + zeven - 3?