In de media

De Reusch: duurzame focus op streekproducten

Hij is letterlijk een reus, de 94 jaar oude watertoren De Reusch aan de rand van Schimmert. Een imposant en stoer bouwwerk tussen de Limburgse heuvels. In deze charmante kolos bieden ondernemers Anne-Marie en André Köppen beleving op zeven verdiepingen.

Nicolette van Dam op bezoek

Voor het vakantieboek "Nederland heeft alles", gingen Bas Smit en Nicolette van Dam op zoek naar de meest leuke en mooie locaties van Nederland. En uiteraard kwamen ze ook langs De Reusch. Het boek is te koop in onze shop op de begane grond.

De Limburger: De Reusch tilt alles naar een hoger niveau

De Reusch is ontwaakt. De voormalige watertoren, een landmark voordat deze benaming aan een brein ontsproot, sluimerde lange tijd. Maar de gigant is tot leven gekomen en de regio zal dat merken.

L1: De Reusch opent zijn deuren

De watertoren van Schimmert is opnieuw in gebruik genomen. Precies 94 jaar na de opening in 1927 krijgt de bekende Reus van Schimmert een nieuwe bestemming. Schimmert en omstreken zijn sinds de jaren 30 natuurlijk nogal veranderd, maar de watertoren staat nog.

ZNWS: De Reusch officieel geopend

Na een gefaseerde uitrol van het dynamische concept, met onder meer een 4d-smaaktheater, restaurant, proeflokaal en een microbrouwerij is de Reusch in Schimmert woensdagmiddag officieel geopend.

Sjömmert van Vleddig!

Als een eerbetoon aan het Zuid-Limburgse dorp Schimmert (Sjömmert) gemaakt wordt, dan kom je niet om Schimmertenaar Guido Frissen heen. De heren van Vleddig en Schintaler frontman Guido namen dit nummer over Sjömmert op ter gelegenheid van de (her)opening van De Reusch

De Limburger: De Reusch ontwaakt uit winterslaap

Exact 94 jaar na de opening in 1927, ontwaakt de Reusch in Schimmert op woensdag 30 juni uit haar winterslaap. De voormalige watertoren is nu een centrum voor streekproducten.

Xavier ontmoet De Reusch

In 2021 gaat Xavier opnieuw op bezoek bij Limburgse ondernemers, directeuren, managers en andere toppers. Hoe beleven zij de corona-jaren 2020 en 2021? Zowel zakelijk als privé? In deze aflevering ontmoet Xavier ondernemers van De Reusch Schimmert.

Food Inspiration

We gaan alle streekproducten binnen de zichtgrens op een voetstuk plaatsen. Food Inspiration maakte een mooie compilatie van al onze activiteiten.
Menu