Het verhaal van De Reusch

Eten en drinken van zover je kunt kijken

Het fundament van De Reusch is gebouwd op onze ambitie om je bewust te maken van de rijkheid van de bodem in je eigen omgeving. We delen onze kennis en stimuleren je om bewust bezig te zijn met je voeding. Weten waar het vandaan komt, en minstens zo belangrijk, samen de lokale productie ondersteunen en duurzaam bezig zijn voor het milieu.

Dat is het grote verhaal dat De Reusch vertelt: het verhaal over onze streek, de producenten die er werken en de producten die daaruit voortkomen. Zo creëert De Reusch bewustzijn door aandacht te vragen voor korte ketens.

Lees verder

De Reusch denkt groot

De iconische reus van Schimmert is het hoogtepunt waar je op verschillende manieren wordt geïnspireerd door de rijkdom van onze omgeving en waar je daar ook zelf van kunt genieten. Zie hieronder wat onze monumentale watertoren uit 1926 allemaal te bieden heeft.

Alle verdiepingen op rij

Kijk rond in De Reusch

Euregionaal uitzichtpunt

Genieten tot aan de horizon met een lekkere borrel of een zelf gebrouwen FRISCH-drankje? Dat kan vanaf de bovenste verdieping.

4D Smaaktheater

Een uniek 4D smaaktheater waar niet alleen je smaakpapillen worden betoverd. Hier worden presentaties gegeven met de coolste technieken.

Brouwerij

Een eigen brouwerij. Dat was een langgekoesterde droom van onze horeca-ondernemers van het eerste uur André en Anne-Marie Köppen. En niet zomaar een brouwerij…

Streekproductenplein

Een heuse marktplaats waar onze torenpartners op bepaalde dagen microproducties draaien. Hier kun je workshops volgen en ontdekken hoe verschillende producten gemaakt worden.

Proeflokaal

Een speciaal proeflokaal waar we, in combinatie met een rondleiding, inspirerende workshops organiseren en waar groepen de ultieme beleving van De Reusch kunnen ervaren.

Restaurant

Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich op de eerste verdieping en is 5 dagen per week geopend. Het is een heuse belevingslocatie voor streekproducten.

Shop

Als je binnenkomt bij De Reusch, sta je meteen in onze shop. Heb je iets geproefd wat je absoluut mee naar huis wil nemen? In onze shop kun je allerlei lokale producten en pakketten kopen.