Contact

Contact opnemen

De Reusch is op dit moment nog niet geopend voor publiek. Voor vragen over de webshop kun je terecht op onderstaand telefoonnummer. Wil je iets weten over de brouwerij, het restaurant, arrangementen of educatie? Vul dan even het contactformulier in.

Contactformulier

Contactgegevens

De Bockhofweg 1
6333 AZ Schimmert

+31 (0)45 404 21 10
genieten@dereusch.nl

Instagram
Facebook
LinkedIn

Openingstijden

De Reusch is nog niet geopend voor publiek. Zodra we zover zijn, vind je hier de openingstijden.

Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de vorderingen.

Routebeschrijving

Je ziet ‘m natuurlijk al van ver liggen… onze watertoren. Deze ligt aan de rand van Schimmert en is eenvoudig te bereiken.

Met de auto

We hebben natuurlijk het liefst dat je met de fiets of te voet komt. Is dat even niet handig, dan kun je je auto schuin tegenover de watertoren parkeren, volg de bordjes maar! Gebruik het adres De Bockhofweg 1 Schimmert voor je navigatiesysteem.

Openbaar vervoer

Als je met de trein naar ons wil komen, reis dan naar station Nuth. Van hieruit kun je de bus nemen die via Hulsberg naar Schimmert rijdt. Zie je meteen wat van onze mooie regio! Kom je in Schimmert aan, dan moet je uitstappen bij de bushalte met de naam…. ‘Watertoren’. Hoe te gek is dat! Vanaf daar is het een minuutje lopen. Kan niet missen dus.

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar informatie die je op de site nergens terugvindt? Kijk dan of jouw vraag hier tussen staat. Blijft je vraag onbeantwoord, vul dan onderstaand contactformulier in.

Wanneer gaat De Reusch open voor publiek?

Ons streven is om de deuren zo snel mogelijk te openen. Tot die tijd kun je enkel producten online bestellen. Volg je onze social media al? Dan ben je als eerste op de hoogte!

Welke onderneming zit er achter De Reusch?

De Reusch is een initiatief van ondernemers Nico en zijn broer Roger Eurelings en het totale concept is door hen geïnitieerd. De exploitatie van de horeca, de brouwerij en de educatieve projecten is in handen van André en Anne-marie Köppen.

Wanneer kan ik partner of leverancier worden?

In principe kan iedere maker, boer, leverancier of producent partner worden. Mits jouw product maar binnen een straal van 46 km rondom De Reusch gemaakt wordt. We maken onderscheid tussen lokale en streekproducten, maar dat leggen we je graag uit bij een kopje koffie.

Is de watertoren te bezoeken voor mindervaliden?

In de watertoren is een lift die naar bijna alle verdiepingen gaat. Ook een mindervalidetoilet is aanwezig op de begane grond.

Betaal je entree bij een bezoek aan de watertoren?

Nee, iedereen kan de watertoren bezoeken en een hapje komen eten. We adviseren je wel van te voren te reserveren. Wil je naar het uitzichtpunt, een rondleiding of een andere activiteit boeken, dan betaal je hiervoor. Check hiervoor onze pagina activiteiten.

Contactformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Menu