Contact

Contact opnemen

Voor vragen over de webshop kun je terecht op onderstaand telefoonnummer. Wil je iets weten over de brouwerij, het restaurant, arrangementen of educatie? Vul dan even het contactformulier in of ga naar de pagina boeken voor meer informatie over onze arrangementen en activiteiten.

Contactformulier

Contactgegevens

De Bockhofweg 1
6333 AZ Schimmert

+31 45 404 21 10
Stuur ons een mail

Instagram
Facebook
LinkedIn

Openingstijden

De Reusch is open van maandag tot en met zondag tussen 10.00 en 18.00 uur. Het restaurant is open van 11.30 tot 20.00 uur. Wil je komen dineren, kom dan uiterlijk om 18.00 uur.

Gesloten op eerste Kerstdag en Oudejaarsdag.

Routebeschrijving

Je ziet ‘m natuurlijk al van ver liggen… onze watertoren. Deze ligt aan de rand van Schimmert en is eenvoudig te bereiken.

Met de auto

We hebben natuurlijk het liefst dat je met de fiets of te voet komt. Is dat even niet handig, dan kun je je auto schuin tegenover de watertoren parkeren, volg de bordjes maar! Gebruik het adres De Bockhofweg 1 Schimmert voor je navigatiesysteem.

Openbaar vervoer

Als je met de trein naar ons wil komen, reis dan naar station Nuth. Van hieruit kun je de bus nemen die via Hulsberg naar Schimmert rijdt. Zie je meteen wat van onze mooie regio! Kom je in Schimmert aan, dan moet je uitstappen bij de bushalte met de naam…. ‘Watertoren’. Hoe te gek is dat! Vanaf daar is het een minuutje lopen. Kan niet missen dus.

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar informatie die je op de site nergens terugvindt? Kijk dan of jouw vraag hier tussen staat. Blijft je vraag onbeantwoord, vul dan onderstaand contactformulier in.

De Reusch is een initiatief van ondernemers Nico en zijn broer Roger Eurelings en het totale concept is door hen geïnitieerd. De exploitatie van de horeca, de brouwerij en de educatieve projecten zijn in handen van André en Anne-marie Köppen, de twee andere grondleggers.

In principe kan iedere maker, boer, leverancier of producent partner worden. Mits jouw product maar binnen een straal van 60 km rondom De Reusch gemaakt wordt. We maken onderscheid tussen lokale en streekproducten, maar dat leggen we je graag uit bij een glaasje FRISCH.

In de watertoren is een lift die naar bijna alle verdiepingen gaat. Alleen de split levels op verdieping 2 (proeflokaal) en verdieping 4 (streekproductenplein) zijn niet bereikbaar met de lift.

Op de begane grond en op verdieping 7 is een mindervalidetoilet aanwezig.

Iedereen kan de watertoren bezoeken en een hapje komen eten. We adviseren je wel van te voren te reserveren. Wil je naar het uitzichtpunt, een rondleiding of een andere activiteit boeken, dan betaal je hiervoor. Check hiervoor onze boekingspagina.

Iedereen die met de wenteltrap of belevingslift naar boven wil, betaalt € 3 voor het behoud van het gebouw. De watertoren is een rijksmonument.

De Reusch werkt niet met een vaste menukaart. Via deze link vind je de opties van eten en drinken voor vandaag. Let op: dit kan per dag wisselen. Uitleg over ons concept vind je op de pagina restaurant.

Ja, toiletten zijn aanwezig op verdieping 7 (incl. barrièrevrij toilet ), verdieping 6 en op de begane grond (barrièrevrij toilet en babyverschoontafel).

De Reusch werkt niet met een vaste menukaart. Via deze link vind je de opties van eten en drinken voor vandaag. Let op: dit kan per dag wisselen. Uitleg over ons concept vind je op de pagina restaurant.

 

Wij kopen speciaal voor ieder arrangement het betreffende eten en/of drinken in. Dit zijn verse streekproducten die we dagelijks geleverd krijgen. De Reusch werkt volgens een zero waste principe, daarom willen we er zeker van zijn dat de geboekte arrangementen ook vooraf betaald zijn.

Je kunt vanaf 10 uur de toren bezoeken. Je kunt dan ook al naar boven voor het uitzicht én koffie, thee met gebak in onze rooftopbar met panoramaterras. De rooftopbar op het uitzichtpunt is geopend tot 18.00 uur. Het restaurant op de eerste verdieping opent om 11.30 uur en sluit om 20.00 uur.

Je mag een hond meenemen, maar alleen op de eerste verdieping (het restaurant). Honden mogen niet verder naar boven.

Contactformulier

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met het privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden!

Instagram

Volg De Reusch ook op Instagram. Klik hier of op de onderstaande afbeeldingen.

Menu