Activiteiten

Van Brouwmeester tot skydiner

In De Reusch zijn hele toffe activiteiten te beleven en heerlijke arrangementen te boeken. Van een bezoekje aan het uitzichtpunt tot het brouwen van je eigen bier in onze brouwerij. We geven je al een kleine indruk maar zodra we open gaan, vind je hier natuurlijk álle informatie en mogelijkheden om te reserveren.

Euregionaal skydiner

Een keer per maand kun je een 5-gangen Euregionaal Skydiner bij ons boeken.
Lees verder

Arrangement ‘Brouwmeester’

Ben jij een echte bierliefhebber? Ga als “brouwmeester” aan de slag en brouw je eigen bier in de hoogstgelegen energie neutrale brouwerij van Nederland.
Lees verder

Arrangement ‘kijken, ruiken, proeven’

Is het een rondleiding? Is het een proeverij? Is het een spel of is het een educatieve beleving? Het is het gewoon allemaal!
Lees verder

En nog veel meer!

Arrangement ‘huwelijksbier’

Brouw je eigen huwelijksbier in de hoogstgelegen energieneutrale brouwerij van Nederland. Wie durft het aan om voor zijn of haar vrijgezellen-activiteit een eigen huwelijksbier te brouwen?
Lees verder

Ticket ‘uitzicht met koffie en vlaai’

Bezoek de 38 meter hoge watertoren. Je kunt met de lift naar boven of durf je het aan om het Euregionaal Uitzichtpunt te beklimmen via de 156 traptreden? Inclusief koffie, cappuccino of thee met een echte Limburgse vlaai.
Lees verder

Ticket ‘uitzicht’

Bezoek de 38 meter hoge watertoren. Je kunt met de lift naar boven of durf je het aan om het Euregionaal Uitzichtpunt te beklimmen via de 156 traptreden?
Lees verder

Watertoren Lunch

Een heerlijke lunch, vers bereid van de seizoensproducten van deze week.
Lees verder

Watertoren Diner

Een drie-gangen diner -vlees of vegetarisch-
Lees verder

De Dampende Reusch

Reuzehonger? Bestel dan een reusch op tafel en geniet met 2 personen. Speciaal aanbevolen door onze chef!
Lees verder
Menu