Een reus in wording

Er wordt hard gewerkt aan onze Reus van Schimmert. Binnen in onze iconische watertoren gebeuren geweldige dingen. Hier ontstaat het kloppend hart van echte streekproducten van onze eigen lokale producenten.

Begin volgend jaar is het de bedoeling dat de deuren echt opengaan. Via onze social media kun je de bouw en de ontwikkeling van de Reus van Schimmert van dichtbij meemaken.

Het verhaal van de reus

We blazen hoog van de toren

En dat mag ook wel een keer… Iedere verdieping heeft zijn eigen thema. Helemaal erop gericht om jou alles te laten beleven wat onze regio te bieden heeft op het gebied van eten en drinken.

Shop

Heb je iets geproefd wat je absoluut mee naar huis wil nemen? In onze shop kun je allerlei lokale producten en pakketten kopen. Neem ook een kijkje in onze online shop!

Restaurant

Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich de eerste verdieping en zal na de grote opening 7 dagen per week geopend zijn.

Proeflokaal

Een speciaal proeflokaal waar we inspirerende workshops organiseren en waar groepen de ultieme beleving van De Reusch kunnen ervaren.

Microproducties

Een heuse marktplaats waar onze torenpartners microproducties gaan draaien en waar je live kan gaan meekijken hoe verschillende producten gemaakt worden.

Brouwerij

Een eigen brouwerij. Dat was een langgekoesterde droom van onze horeca-ondernemer van het eerste uur André Köppen. En niet zomaar een brouwerij…

4D Smaaktheater

Een uniek 4D smaaktheater waar niet alleen je smaakpapillen worden betoverd. Hier worden presentaties gegeven met de coolste technieken.

Euregionaal uitzichtpunt

Genieten tot aan de horizon met een lekkere borrel of een zelf gebrouwen Frisch-drankje? Dat kan vanaf de bovenste verdieping waar we ook kleine hapjes gaan serveren.

Bezoek onze webshop

Waarom stoppen waar we met elkaar nog verder kunnen gaan? Vanuit onze grenzeloze ambitie om de korte ketenproductie te stimuleren, bieden wij ook online de producten van lokale makers en boeren aan via webshop.dereusch.nl. Zo kan iedereen eten en drinken van zover je kunt kijken vanaf De Reusch. Hieronder vind je onze favorieten, maar in onze webshop vind je pakketten in alle soorten en maten.

Kerstpakket Excellent

70,00
Om ervoor te zorgen dat deze Kerst een onvergetelijke indruk achter laat hebben we gekozen om een pakket samen te stellen met de meest ambachtelijke en duurzaam geproduceerde streekproducten.
Bekijk product

Kerstpakket Deluxe

50,00
Om ervoor te zorgen dat deze Kerst een onvergetelijke indruk achterlaat hebben we een mooi pakket samengesteld met de meest ambachtelijke en duurzaam geproduceerde streekproducten.
Bekijk product

Kerstpakket De Reusch

30,00
Om ervoor te zorgen dat deze Kerst een onvergetelijke indruk achterlaat hebben we een mooi pakket samengesteld met de meest ambachtelijke en duurzaam geproduceerde streekproducten.
Bekijk product

Picknick Box

44,00
In het najaar en in de winter is de natuur op z'n mooist, trek erop uit en neem wat lekkers mee voor onderweg. Op z'n Limburgs genieten!
Bekijk product

Verjaardag Box

38,00
Deze box bevat alle ingrediënten om er een echte Limburgse verjaardag van te maken! Zuurdesembrood, geitenkaas, zwamballen, appelstroop en een Gulpener bierpakket!
Bekijk product

Borrel Box

25,00
Dit is een box boordevol Limburgse trots en kwaliteit. Deze borrelhapjes serveert u in een handomdraai volgens de receptuur van chefkok Rogé Offermans.
Bekijk product
Menu