JAARKAART

Een leuk cadeautje nodig? Onze jaarkaart is nu ook online te bestellen! Deze persoonsgebonden jaarkaart koop je voor €7,50 via deze link. Zo geniet je een jaar lang van De Reusch inclusief:

  • Entree naar de Rooftopbar
  • Audiotour door de Reusch
  • IBA film in het Smaaktheater

Beleef De Reusch!

Eten en drinken van zover je kunt kijken. Dát is waar we voor staan. We werken nauw samen met streekproducenten binnen onze zichtgrens van 60 km. Met de beschikbare seizoens-ingrediënten uit eigen streek bereiden onze gepassioneerde koks de lekkerste gerechten.

Ons menu

De toegang naar het restaurant op verdieping 1 is gratis. Reserveer van tevoren wel een tafel. Zowel voor de lunch als diner. Houd er rekening mee dat we afhankelijk zijn van de streekproducten die we dagelijks geleverd krijgen. Zo kan het dus voorkomen dat we gedurende de dag ook nog wijzigingen moeten aanbrengen in het menu. Dat is een fikse uitdaging voor onze koks die ze met liefde iedere dag opnieuw aangaan!

NB: Een bezoek aan onze rooftopbar kun je niet reserveren. Je kunt wel alvast hier de kaart van de rooftopbar bekijken. (Onze rooftopbar ligt op verdieping 7, het uitzichtpunt. Om hier te komen, betaal je € 3,00 inclusief audiotour, IBA-film in Smaaktheater en gratis parkeren.  Voordeel: we hebben wel een lift!)

De Reusch ontwaakt

Er is hard gewerkt aan onze Reus van Schimmert. Binnen in onze iconische watertoren gebeuren geweldige dingen. Het is het kloppend hart van echte streekproducten van onze eigen lokale producenten.

Sinds 30 juni 2021, exáct 94 jaar na de opening op 30 juni 1927, zijn we weer open. We bieden fantastische arrangementen, maar je kunt ook een lekkere wijn, bier of FRISCH komen drinken met prachtig uitzicht op de Euregio.

Via onze social media kun je De Reusch van dichtbij volgen.

Het verhaal van de reus

We blazen hoog van de toren

En dat mag ook wel een keer… Iedere verdieping heeft zijn eigen thema. Helemaal erop gericht om jou alles te laten beleven wat onze regio te bieden heeft op het gebied van eten en drinken.

Euregionaal uitzichtpunt

Genieten tot aan de horizon met een lekkere borrel of een zelf gebrouwen FRISCH-drankje? Dat kan vanaf de bovenste verdieping.

4D Smaaktheater

Een uniek 4D smaaktheater waar niet alleen je smaakpapillen worden betoverd. Hier worden presentaties gegeven met de coolste technieken.

Brouwerij

Een eigen brouwerij. Dat was een langgekoesterde droom van onze horeca-ondernemers van het eerste uur André en Anne-Marie Köppen. En niet zomaar een brouwerij…

Streekproductenplein

Een heuse marktplaats waar onze torenpartners op bepaalde dagen microproducties draaien. Hier kun je workshops volgen en ontdekken hoe verschillende producten gemaakt worden.

Proeflokaal

Een speciaal proeflokaal waar we, in combinatie met een rondleiding, inspirerende workshops organiseren en waar groepen de ultieme beleving van De Reusch kunnen ervaren.

Restaurant

Het bijzondere restaurant van De Reusch bevindt zich op de eerste verdieping en is 5 dagen per week geopend. Het is een heuse belevingslocatie voor streekproducten.

Shop

Als je binnenkomt bij De Reusch, sta je meteen in onze shop. Heb je iets geproefd wat je absoluut mee naar huis wil nemen? In onze shop kun je allerlei lokale producten en pakketten kopen. Neem ook een kijkje in onze online shop!

Bezoek onze webshop

Waarom stoppen waar we met elkaar nog verder kunnen gaan? Vanuit onze grenzeloze ambitie om de korte ketenproductie te stimuleren, bieden wij ook online de producten van lokale makers en boeren aan via webshop.dereusch.nl. Zo kan iedereen eten en drinken van zover je kunt kijken vanaf De Reusch. Hieronder vind je onze favorieten, maar in onze webshop vind je pakketten en producten in alle soorten en maten.

Proef de smaken van De Reusch

12,50

Proef nu de heerlijke smaken van De Reusch in een box gemixt! 2 biertjes en 2 flesjes Frisch gebrouwen in Beerbroewerie De Reusch!
Inhoud van het pakket:
2 x Frisch Broewerie De Reusch: Druiven & Morellen
2 x bier van Beerbroewerie De Reusch (samenstelling is afhankelijk van het seizoen)

Bekijk product

Beterschapsbox

25,00
Ziek? Niet in orde? Vitamientjes nodig? Stuur snel dit pakket met (overh)eerlijke streekproducten en zorg dat de ontvanger zich weer snel stukken beter voelt!
Bekijk product

Ontbijtbox

31,40

Verras iemand met een heerlijk ontbijtje van zover je kunt kijken!

Wil je iemand verwennen of verrassen? Dat kan met deze lekkere producten uit de mooie Limburgse streek.

Bekijk product

Instagram

Volg De Reusch ook op Instagram. Klik hier of op de onderstaande afbeeldingen.